Gracie Abrams Trivia

Every Gracie Abrams trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gracie Abrams questions and answers

  1. What was the last song Gracie Abrams performed on the Good Riddance Tour?

    Answer: I miss you, I'm sorry

    From Good Riddance Tour Highlights

  2. What record label is Good Riddance, the band that performed Where do we go now?, signed to?

    Answer: Fat Wreck Chords

    From Where do we go now?

  3. In which year did Gracie Abrams release her single Good Riddance?

    Answer: 2021

    From I Know It Won't Work

  4. Which album did Good Riddance's song Time of Your Life appear on?

    Answer: Nimrod

    From 21

  5. What is the name of Gracie Abrams' first tour?

    Answer: This Is What It Feels Like Tour

    From I Know It Won't Work

  6. Which song by Gracie Abrams has the lyrics I know that you're scared of the notion?

    Answer: I Know It Won't Work

    From I Know It Won't Work

  7. What is the total length of Gracie Abrams' debut album, Good Riddance?

    Answer: 25 minutes

    From Good Riddance

  8. Which album features Gracie Abrams' This Is What It Feels Like?

    Answer: Minor

    From Songwriting Authenticity

All Gracie Abrams quizzes