Grand Theft Auto Trivia

Every Grand Theft Auto trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Grand Theft Auto questions and answers

  1. What hidden minigame sparked major controversy?

    Answer: Hot Coffee

    From Carl 'CJ' Johnson

  2. In which city does Niko Belic primarily reside in Grand Theft Auto IV?

    Answer: Liberty City

    From Niko Belic

  3. What is he trying to rebuild during the story?

    Answer: His street gang

    From Carl 'CJ' Johnson

  4. Rockstar chose Young Maylay over a big star mainly to make the hero feel what?

    Answer: More human

    From Carl 'CJ' Johnson

  5. Which heist has an option to use a fire truck?

    Answer: The Bureau Raid

    From Notorious Heists

  6. What gang is involved in the rooftop chase in Catch the Wave?

    Answer: Russian Mafia

    From Rooftop Chase Sequences

  7. Who is the underboss of the Gambetti Family?

    Answer: Sammy Bottino

    From Crime Syndicates

  8. Who is Niko chasing during the rooftop sequence in Catch the Wave?

    Answer: Phil Bell

    From Rooftop Chase Sequences

All Grand Theft Auto quizzes