Greek Mythology Trivia

Every Greek Mythology trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Greek Mythology questions and answers

  1. What is the name of the river that Zagreus crosses in Hades?

    Answer: Styx

    From Greek Underworld

  2. In God of War III, who replaces Hades as the God of the Underworld?

    Answer: Kratos

    From Greek Underworld

  3. In Age of Mythology, what is the special ability of Hades' archers?

    Answer: They can turn into shades

    From Underworld

  4. What is the name of Hades' wife in the game Hades?

    Answer: Persephone

    From Underworld

  5. In Age of Mythology, which Greek god provides the myth unit Minotaur?

    Answer: Zeus

    From Greek Gods

  6. In the game God of War, who is the main antagonist in the first installment?

    Answer: Ares

    From Greek Gods

  7. Who is the composer of the Hades soundtrack?

    Answer: Darren Korb

    From Greek Underworld

  8. In Assassin's Creed Odyssey, who rules the Underworld?

    Answer: Hades

    From Underworld Gods

All Greek Mythology quizzes