Greg Mottola Trivia

Every Greg Mottola trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Greg Mottola questions and answers

  1. Which actor played the character Seth in Superbad?

    Answer: Jonah Hill

    From High School Party

  2. What is the name of the song that Evan sings at the party in Superbad?

    Answer: These Eyes

    From Teen Comedy Tropes

  3. What is the name of the fake ID used by Fogell?

    Answer: McLovin

    From Teen Comedy Tropes

  4. In Paul, who are the two British comic-book geeks?

    Answer: Simon Pegg and Nick Frost

    From Sci-Fi Comedies

  5. What is the name of the song that Evan sings at the party in Superbad?

    Answer: These Eyes

    From High School Party

  6. Who directed the movie Superbad?

    Answer: Greg Mottola

    From High School Party

  7. What is the name of the girl Evan has a crush on in Superbad?

    Answer: Becca

    From Teen Comedy Tropes

  8. What is the name of Ruth's father in Paul?

    Answer: Moses Buggs

    From Sci-Fi Comedies

All Greg Mottola quizzes