Gregory Hoblit Trivia

Every Gregory Hoblit trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gregory Hoblit questions and answers

  1. What is the name of the archbishop in Primal Fear?

    Answer: Archbishop Rushman

    From Claustrophobic Psychological Tension

  2. What is the final line of the film Primal Fear?

    Answer: Well... that's one way to look at it.

    From Courtroom Dramas

  3. Who played the character of Aaron Stampler in Primal Fear?

    Answer: Edward Norton

    From Courtroom Dramas

  4. What is the name of Aaron's violent alter ego?

    Answer: Roy

    From Intense Legal Tactics

  5. Who directed Primal Fear?

    Answer: Gregory Hoblit

    From Intense Legal Tactics

  6. What sport does Frank Sullivan play?

    Answer: Baseball

    From Temporal Communications

  7. What year does John Sullivan communicate with his father?

    Answer: 1969

    From Temporal Communications

  8. Who directed Primal Fear?

    Answer: Gregory Hoblit

    From Claustrophobic Psychological Tension

All Gregory Hoblit quizzes