Greta Gerwig Trivia

Every Greta Gerwig trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Greta Gerwig questions and answers

  1. Who plays the character of Lev in the movie?

    Answer: Adam Driver

    From Frances Ha

  2. Who is the director of the film adaptation of Little Women (2019) where Josephine March is a character?

    Answer: Greta Gerwig

    From Josephine March

  3. What is Josephine March's nickname in Little Women (2019)?

    Answer: Jo

    From Josephine March

  4. Who plays Lady Bird's mother in the film?

    Answer: Laurie Metcalf

    From Lady Bird McPherson

  5. What is the name of Lady Bird's first boyfriend?

    Answer: Danny

    From Coming-of-Age in Small Town America

  6. Which city does Lady Bird dream of moving to?

    Answer: New York City

    From Coming-of-Age in Small Town America

  7. What is the name of Frances' best friend in the movie?

    Answer: Sophie

    From Frances Ha

  8. What is the name of the character who proposes to Josephine March, but she rejects in Little Women (2019)?

    Answer: Laurie Laurence

    From Josephine March

All Greta Gerwig quizzes