Grey's Anatomy Trivia

Every Grey's Anatomy trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Grey's Anatomy questions and answers

  1. Who was Meredith's love interest in the alternate reality episode If/Then?

    Answer: Alex Karev

    From Meredith Grey's Love Interests

  2. Who was Meredith Grey's first love interest on Grey's Anatomy?

    Answer: Derek Shepherd

    From Meredith Grey's Love Interests

  3. What is the specialty of Meredith's love interest, Derek Shepherd?

    Answer: Neurosurgery

    From Meredith Grey

  4. Which doctor did Meredith have a romantic relationship with in Season 1?

    Answer: Derek Shepherd

    From Meredith Grey

  5. What object causes a patient to be known as 'the bomb squad guy' earlier in Season 2?

    Answer: A live explosive

    From Ferry Boat Crash

  6. In early Season 9, what ultimately happens to Mark after the crash?

    Answer: He dies

    From Mark Sloan ("McSteamy")

  7. In Grey's Anatomy, Alex eventually serves as interim chief of what?

    Answer: Surgery

    From Alex Karev

  8. Grey's Anatomy premiered on which U.S. network in 2005?

    Answer: ABC

    From Grey Sloan Memorial Hospital

All Grey's Anatomy quizzes