Guillermo del Toro Trivia

Every Guillermo del Toro trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Guillermo del Toro questions and answers

  1. What is the setting of The Shape of Water?

    Answer: 1962 Baltimore

    From Creature: Amphibian Man

  2. Who composed the film's score?

    Answer: Javier Navarrete

    From Mythical Creature Fantasies

  3. Who composed the film's score?

    Answer: Javier Navarrete

    From Twisted Fairy Tale Adaptations

  4. What year was Pan's Labyrinth released?

    Answer: 2006

    From Twisted Fairy Tale Adaptations

  5. What mythical creature guides Ofelia?

    Answer: Faun

    From Dark Fairy Tale Realms

  6. How many hours did it take to apply the creature's makeup in The Shape of Water?

    Answer: Three hours

    From Underwater Creature Design

  7. What is the setting of Guillermo del Toro's The Shape of Water?

    Answer: 1960s Baltimore

    From Underwater Creatures

  8. What is the name of the creature in The Shape of Water?

    Answer: The Asset

    From Underwater Creatures

All Guillermo del Toro quizzes