Hades Trivia

Every Hades trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hades questions and answers

  1. Which goddess offers boons related to hunting and critical hits?

    Answer: Artemis

    From Underworld Deities

  2. Which of these characters is not one of the Furies Zagreus fights in Hades?

    Answer: Eurydice

    From The Underworld

  3. Which weapon is not available to Zagreus in Hades?

    Answer: Trident

    From The Underworld

  4. Which god's boons can chill enemies?

    Answer: Demeter

    From Underworld Trials

  5. Which ally's summon is associated with the god of death?

    Answer: Thanatos

    From Ally Summoning Skills

  6. What is the reward for completing an Underworld Trial?

    Answer: Boon

    From Underworld Trials

  7. Which god's boons can inflict Doom?

    Answer: Ares

    From Godly Boons

  8. Which character in Hades (2020) is the god of sleep?

    Answer: Hypnos

    From Greek Mythology Characters

All Hades quizzes