Halloween Trivia

Every Halloween trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Halloween questions and answers

  1. In which Halloween sequel did the mask undergo the most significant changes?

    Answer: Halloween: H20

    From Iconic Horror Masks

  2. What was the original mask used for Michael Myers in Halloween (1978)?

    Answer: A William Shatner mask

    From Iconic Horror Masks

  3. Who directed the original 1978 Halloween movie featuring Laurie Strode?

    Answer: John Carpenter

    From Laurie Strode

  4. What is Laurie Strode's relation to Michael Myers?

    Answer: Sister

    From Machete-Wielding Killers

  5. What subject does Lynda mention she is failing?

    Answer: Chemistry

    From Lynda van der Klok

  6. Who is Laurie Strode's best friend?

    Answer: Annie Brackett

    From Small Town Unsettling Mysteries

  7. What does Annie plan to do before she is killed?

    Answer: Pick up Paul

    From Annie Brackett

  8. Who composed the Halloween theme?

    Answer: John Carpenter

    From Iconic Halloween Horror Antagonists

All Halloween quizzes