Halloween (Michael Myers) Trivia

Every Halloween (Michael Myers) trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Halloween (Michael Myers) questions and answers

  1. What kind of knife is Michael typically described as using?

    Answer: Chef's knife

    From Michael's Escape from Smith's Grove Sanitarium

  2. In Halloween (1978), what relation is Judith Myers to young Michael?

    Answer: His older sister

    From Michael's Escape from Smith's Grove Sanitarium

  3. In Halloween 4 (1988), Michael escapes while being moved from what kind of institution?

    Answer: A maximum security institution

    From Michael Myers' Mask

  4. In Halloween 4 (1988), who directed the film that reintroduced Michael Myers?

    Answer: Dwight H. Little

    From Michael Myers' Mask

  5. In Halloween 5 (1989), what is the title of Michael's niece?

    Answer: Jamie Lloyd

    From John Carpenter's Halloween Theme

  6. The first film's mask was modified from a likeness of which actor?

    Answer: William Shatner

    From The Closet Scene

  7. In Halloween (1978), what Illinois town does Michael return to after 15 years?

    Answer: Haddonfield

    From The Closet Scene

  8. In Halloween 4 (1988), Michael targets which young relative?

    Answer: His niece, Jamie Lloyd

    From Haddonfield, Illinois

All Halloween (Michael Myers) quizzes