Hannibal Trivia

Every Hannibal trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hannibal questions and answers

  1. What is the name of the killer known as the Chesapeake Ripper?

    Answer: Hannibal Lecter

    From Psychological Tension and Culinary Arts

  2. Which character is a crime scene investigator?

    Answer: Beverly Katz

    From Iconic Psychological Thrillers

  3. Who plays Hannibal Lecter in the series?

    Answer: Mads Mikkelsen

    From Psychological Tension and Culinary Arts

  4. What is Will Graham's profession?

    Answer: FBI profiler

    From Iconic Psychological Thrillers

  5. What is the name of the FBI's Behavioral Sciences Unit head?

    Answer: Jack Crawford

    From Dark Ethics of a Serial Killer

  6. What is the name of Hannibal's office assistant?

    Answer: Beverly Katz

    From Psychological Tension and Culinary Arts

  7. What is the main setting of the series?

    Answer: Baltimore

    From Iconic Psychological Thrillers

  8. What is the name of Hannibal's psychiatrist?

    Answer: Bedelia Du Maurier

    From Dark Ethics of a Serial Killer

All Hannibal quizzes