Harlan Coben Trivia

Every Harlan Coben trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Harlan Coben questions and answers

  1. What is the relationship between Tom Delaney and Chris Chahal in Harlan Coben's Safe?

    Answer: Chris is Tom's girlfriend

    From Recurring Characters

  2. In Harlan Coben's Safe, who is the schoolteacher having an affair with a student?

    Answer: Zoe Chahal

    From TV Adaptations of Novels

  3. What is the name of Adam Price's wife in The Stranger (2020)?

    Answer: Corinne Price

    From Plot Twists

  4. What is the name of the school in Safe?

    Answer: Crownwood

    From Location: Westbridge

  5. Who created the TV series Safe?

    Answer: Harlan Coben

    From Location: Westbridge

  6. What secret does the Stranger reveal to Adam Price?

    Answer: His wife faked her pregnancy

    From Character: Adam Price

  7. Who is the actress that plays the character Emma Castle in Harlan Coben's Safe?

    Answer: Hannah Arterton

    From Recurring Characters

  8. Which character in Harlan Coben's Safe is a detective?

    Answer: Sophie Mason

    From Recurring Characters

All Harlan Coben quizzes