Harold Ramis Trivia

Every Harold Ramis trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Harold Ramis questions and answers

  1. What does Phil learn to play during the loop?

    Answer: Piano

    From Consequences of Temporal Repetition

  2. In Groundhog Day, what does Phil steal to enjoy his endless day?

    Answer: Groundhog

    From Time Loops

  3. What is the name of Bill Murray's character in Groundhog Day?

    Answer: Phil Connors

    From Time Loops

  4. What is the duration of the time loop in The Map of Tiny Perfect Things?

    Answer: One day

    From Time Loops

  5. What is the final line of the movie Edge of Tomorrow?

    Answer: What do you mean, again?

    From Time Loops

  6. Who directed The Map of Tiny Perfect Things?

    Answer: Ian Samuels

    From Time Loops

  7. In Groundhog Day, what event is Phil Connors covering as a weatherman?

    Answer: Groundhog Day festivities

    From Time Loops

  8. Which actress plays the character Rita Vrataski?

    Answer: Emily Blunt

    From Time Loops

All Harold Ramis quizzes