Harvest Moon Trivia

Every Harvest Moon trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Harvest Moon questions and answers

  1. What tool is used to break up soil in Harvest Moon: Friends of Mineral Town?

    Answer: Hoe

    From Farming Tools

  2. Which crop is not available in Harvest Moon: Back to Nature?

    Answer: Corn

    From Crop Seasons

  3. What is the name of the Harvest Goddess' rival in Harvest Moon: Friends of Mineral Town?

    Answer: Kappa

    From Farming Mechanics

  4. In Harvest Moon: Friends of Mineral Town, who is the mayor?

    Answer: Thomas

    From Farming Simulation

  5. What is the name of the protagonist in Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon?

    Answer: Raguna

    From Farming Simulation

  6. What is the name of the shopkeeper at the Supermarket?

    Answer: Jeff

    From Harvesting and Trading

  7. What is the reward for participating in the festival?

    Answer: Friendship points

    From Harvest Festivals

  8. Which crop grows fastest in Spring?

    Answer: Turnip

    From Harvesting and Trading

All Harvest Moon quizzes