HBO Trivia

Every HBO trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample HBO questions and answers

  1. Who was the last surviving officer of Easy Company?

    Answer: Edward Shames

    From Easy Company (101st Airborne)

  2. Who is the creator of The White Lotus?

    Answer: Mike White

    From The White Lotus

  3. Which member of Easy Company was known for his love of spaghetti?

    Answer: Albert Blithe

    From Easy Company (101st Airborne)

  4. In The Last of Us, who does Joel lose at the beginning of the game?

    Answer: His daughter

    From Joel

  5. In The Last of Us, who teaches Ellie to play the guitar?

    Answer: Joel

    From Ellie

  6. Who is the youngest of the Fisher siblings?

    Answer: Claire Fisher

    From The Fisher Family

  7. What is the name of the character played by Connie Britton in The White Lotus?

    Answer: Nicole Mossbacher

    From The White Lotus

  8. Who was the Easy Company soldier who lost his leg in the Battle of the Bulge?

    Answer: Alex Penkala

    From Easy Company (101st Airborne)

All HBO quizzes