Heavy Rain Trivia

Every Heavy Rain trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Heavy Rain questions and answers

  1. What is the name of the missing boy in Heavy Rain?

    Answer: Shaun Mars

    From Origami Killer

  2. Which character is a journalist?

    Answer: Madison Paige

    From Crime Scene Investigation

  3. What is the name of the inspector's son in Papers, Please?

    Answer: Simon Wens

    From Moral Dilemmas

  4. What is the name of the drug Norman Jayden is addicted to?

    Answer: Triptocaine

    From Moral Dilemmas

  5. What is the name of the actress who voiced Madison Paige in Heavy Rain?

    Answer: Judi Beecher

    From Origami Killer

  6. Which character in Heavy Rain suffers from agoraphobia?

    Answer: Ethan Mars

    From Origami Killer

  7. In Heavy Rain, what is the name of Ethan Mars' missing son?

    Answer: Shaun Mars

    From Origami Killer

  8. Who is the private investigator in Heavy Rain?

    Answer: Scott Shelby

    From Crime Scene Investigation

All Heavy Rain quizzes