Hellblade Trivia

Every Hellblade trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hellblade questions and answers

  1. What is the name of Senua's deceased lover?

    Answer: Dillion

    From Psychological Elements

  2. What is the name of the dark entity that haunts Senua throughout Hellblade?

    Answer: The Darkness

    From Mental Health Themes

  3. What is the name of the dark force pursuing Senua?

    Answer: The Darkness

    From Psychological Challenges

  4. What is the name of the fire giant Senua must defeat?

    Answer: Surt

    From Senua's Sword

  5. What mental illness does Senua struggle with in Hellblade?

    Answer: Psychosis

    From Psychological Challenges

  6. What is the name of the dark entity Senua battles?

    Answer: Hela

    From Narrative-Driven Adventure

  7. What unique feature does Hellblade use to enhance immersion?

    Answer: Binaural audio

    From Psychological Journey

  8. Which mythology heavily influences Hellblade's story?

    Answer: Norse

    From Psychological Journey

All Hellblade quizzes