Hellboy Trivia

Every Hellboy trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hellboy questions and answers

  1. What is the name of the underground kingdom?

    Answer: Underworld

    From Dark Fantasy Realms

  2. What is the name of the young protagonist?

    Answer: Ofelia

    From Dark Fantasy Realms

  3. What is the name of the artifact that Rasputin uses to open a portal?

    Answer: The Bezoar Stone

    From Demonic Artifacts

  4. Which organization does Hellboy work for?

    Answer: B.P.R.D.

    From Legendary Devil Hunters

  5. What is the name of the Bureau for Paranormal Research and Defense's leader?

    Answer: Tom Manning

    From Demonic Apocalyptic Threats

  6. What is the name of the mythical army in the movie?

    Answer: The Golden Army

    From Demonic Apocalyptic Threats

  7. Who composed the score for Hellboy (2019)?

    Answer: Benjamin Wallfisch

    From Supernatural Heroes

  8. Who plays Hellboy in the 2019 film?

    Answer: David Harbour

    From Supernatural Heroes

All Hellboy quizzes