Henry Selick Trivia

Every Henry Selick trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Henry Selick questions and answers

  1. What is the name of Coraline's cat?

    Answer: The Cat

    From Haunted Children

  2. Who directed the film Coraline?

    Answer: Henry Selick

    From Darkly Twisted Animation Mysteries

  3. Which holiday does Jack Skellington want to take over in 'The Nightmare Before Christmas'?

    Answer: Christmas

    From Stop-Motion Animation Technique

  4. Who directed 'The Nightmare Before Christmas'?

    Answer: Henry Selick

    From Stop-Motion Animation Technique

  5. What does Coraline have to find to save her parents?

    Answer: Ghost eyes

    From Stop-Motion Animation Techniques

  6. What company produced Coraline?

    Answer: Laika

    From Stop-Motion Animation Techniques

  7. What is the name of the cat that helps Coraline?

    Answer: The Cat

    From Darkly Twisted Animation Mysteries

  8. What object does Coraline use to find the ghost children?

    Answer: A seeing stone

    From Haunted Children

All Henry Selick quizzes