Hercule Poirot Trivia

Every Hercule Poirot trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hercule Poirot questions and answers

  1. Who wrote the original novel Murder on the Orient Express?

    Answer: Agatha Christie

    From Classic Detective Mysteries

  2. What is the name of the train in the movie?

    Answer: Orient Express

    From Classic Detective Mysteries

  3. Who is the murder victim in the 2017 film Murder on the Orient Express?

    Answer: Ratchett

    From Hercule Poirot

  4. Which character is a doctor in the 2017 film?

    Answer: Dr. Arbuthnot

    From Legendary Crime Solvers

  5. Which famous actor plays the role of Ratchett?

    Answer: Johnny Depp

    From Legendary Crime Solvers

  6. In the 2017 film, where does the murder on the Orient Express take place?

    Answer: On a train

    From Hercule Poirot's Mustache

  7. What is the profession of the character Caroline Hubbard in the movie?

    Answer: Missionary

    From Famous Detective Characters

  8. What is the distinctive feature of Hercule Poirot's appearance in the novels?

    Answer: His moustache

    From Detective Hercule Poirot

All Hercule Poirot quizzes