Hidetaka Miyazaki Trivia

Every Hidetaka Miyazaki trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hidetaka Miyazaki questions and answers

  1. What is Bloodborne's playable camera perspective?

    Answer: Third-person

    From Bloodborne (2015) Production

  2. By April 2013, how many copies had Dark Souls sold worldwide?

    Answer: Over two million copies

    From Dark Souls (2011) Design Philosophy

  3. Which platform launched with a pre-load date on Feb. 23, 2022?

    Answer: PlayStation 5

    From Elden Ring (2022) Production

  4. Who directed Elden Ring?

    Answer: Hidetaka Miyazaki

    From Elden Ring (2022) Production

  5. Which Miyazaki game is set in a city called Yharnam plagued by a blood-borne illness?

    Answer: Bloodborne

    From Hidetaka Miyazaki Career Overview

  6. Bloodborne was inspired in part by which horror author?

    Answer: H. P. Lovecraft

    From Bloodborne (2015) Production

  7. Which additional content subtitle was used for console releases in 2012?

    Answer: Artorias of the Abyss

    From Dark Souls (2011) Design Philosophy

  8. Which company handled Elden Ring's PC distribution?

    Answer: Steam

    From Elden Ring (2022) Production

All Hidetaka Miyazaki quizzes