Hitman Trivia

Every Hitman trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hitman questions and answers

  1. What is the unique identification code for Agent 47?

    Answer: 640509-040147

    From Agent 47

  2. What is the name of the drink that can be poisoned?

    Answer: Bare Knuckle Boxer

    From Covert Operations in Paris

  3. What is the name of the final mission in Hitman 3?

    Answer: Untouchable

    From Silent Assassin Rating

  4. What is the maximum number of targets in a single mission in Hitman 3?

    Answer: 5

    From Silent Assassin Rating

  5. What is the name of the woman who becomes involved with Agent 47 in Hitman?

    Answer: Nika Boronina

    From Assassins

  6. What is the name of the hotel that serves as a safe haven for assassins in John Wick?

    Answer: The Continental

    From Assassins

  7. In Hitman: Blood Money, which of these is NOT a method to eliminate targets?

    Answer: Using magic spells

    From Agent 47

  8. Who directed the 2007 film Hitman?

    Answer: Xavier Gens

    From Assassins

All Hitman quizzes