Hocus Pocus Trivia

Every Hocus Pocus trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hocus Pocus questions and answers

  1. What is the Sanderson sisters' weakness?

    Answer: Sunrise

    From Heroic Misfits and Magical Contracts

  2. Who lights the Black Flame Candle?

    Answer: Max Dennison

    From Heroic Misfits and Magical Contracts

  3. What ingredient do the Sanderson sisters need for their potion?

    Answer: A dead man's toe

    From Magical Intrusions in the Modern World

  4. What spell is used to animate the dead?

    Answer: Winifred's incantation

    From Unidentified Spellbinding Phenomena

  5. What ingredient is needed for the life potion?

    Answer: A dead man's toe

    From Unidentified Spellbinding Phenomena

  6. What does Max give to Allison at the Halloween party?

    Answer: His phone number

    From Heroic Misfits and Magical Contracts

  7. What is the name of the book owned by the Sanderson sisters?

    Answer: Book of Spells

    From Magical Intrusions in the Modern World

  8. What does Winifred use to fly when her broom is taken?

    Answer: A vacuum cleaner

    From Unidentified Spellbinding Phenomena

All Hocus Pocus quizzes