Hollow Knight Trivia

Every Hollow Knight trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hollow Knight questions and answers

  1. What is the name of the mapmaker in Hollow Knight?

    Answer: Cornifer

    From Puzzling Pathways

  2. Which charm allows the Knight to collect Soul when taking damage?

    Answer: Grubsong

    From Metroidvania Challenges

  3. What is the name of the DLC that introduces a new boss, Grimm, in Hollow Knight?

    Answer: The Grimm Troupe

    From The Knight

  4. What is the primary material used to upgrade charm capacity?

    Answer: Pale Ore

    From The Hollow Knight

  5. Which charm increases the range of the Knight's nail?

    Answer: Longnail

    From Metroidvania Challenges

  6. In Hollow Knight, what is the name of the charm that increases the Knight's health?

    Answer: Lifeblood Heart

    From The Pale King

  7. Which character in Hollow Knight sells maps?

    Answer: Cornifer

    From Metroidvania

  8. Which character in Hollow Knight sells maps?

    Answer: Cornifer

    From The Knight

All Hollow Knight quizzes