Home Alone Trivia

Every Home Alone trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Home Alone questions and answers

  1. What nickname do Harry and Marv give themselves?

    Answer: Sticky Bandits

    From Mischievous House-Invading Rascals

  2. In Home Alone, what does Kevin's cousin call him, leading to a fight?

    Answer: A little jerk

    From Christmas Heists

  3. Who directed the 1990 film Home Alone?

    Answer: Chris Columbus

    From Christmas Heists

  4. What does Kevin use to simulate a party in his house in Home Alone?

    Answer: Mannequins and cardboard cutouts

    From Creative Traps

  5. What was the first trap Kevin set in Home Alone?

    Answer: He heated the doorknob

    From Creative Traps

  6. What does Kevin use to make Harry and Marv think there are more people in the house?

    Answer: Mannequins and a record player

    From Kevin McCallister's Traps

  7. What does Kevin put on the door handle that burns Harry's hand?

    Answer: Electric barbecue starter

    From Kevin McCallister's Traps

  8. What does Kevin use to make Marv step on in Home Alone?

    Answer: Christmas ornaments

    From Kevin McCallister's Traps

All Home Alone quizzes