Homeland Trivia

Every Homeland trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Homeland questions and answers

  1. Who is the father of Carrie Mathison's child?

    Answer: Nicholas Brody

    From Carrie Mathison

  2. Who played the character Carrie Mathison in Homeland?

    Answer: Claire Danes

    From Carrie Mathison

  3. What is the name of Carrie's daughter?

    Answer: Frannie

    From Espionage Tactics

  4. Which East German official's defection is orchestrated by CIA operations in Homeland's Berlin narrative?

    Answer: Haissam Haqqani

    From The Fall of the Berlin Wall

  5. Who is Carrie's mentor in the CIA?

    Answer: Saul Berenson

    From National Security Intrigue

  6. What is the name of Brody's wife?

    Answer: Jessica Brody

    From Tactical Espionage Dynamics

  7. Who is Carrie Mathison's mentor in the series Homeland?

    Answer: Saul Berenson

    From Carrie Mathison's Intelligence

  8. In which country is Brody held captive before the events of Homeland?

    Answer: Iraq

    From Counterterrorism Operations

All Homeland quizzes