Honey, I Shrunk the Kids Trivia

Every Honey, I Shrunk the Kids trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Honey, I Shrunk the Kids questions and answers

  1. What is the name of the sequel to Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Honey, I Blew Up the Kid

    From Miniaturization in Movies

  2. In Honey, I Shrunk the Kids, what creature do the kids ride on?

    Answer: An ant

    From Shrink Ray

  3. What is the name of the shrink ray in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Electromagnetic Shrinking Machine

    From Shrink Ray

  4. What is the name of the Szalinski's neighbor in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Russ Thompson

    From Giant Insects

  5. What is the name of the Szalinski's daughter in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Amy Szalinski

    From Shrinking Technology

  6. What is the name of the scientist in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Wayne Szalinski

    From Shrinking Technology

  7. What is the name of the Szalinski's dog in Honey, I Shrunk the Kids?

    Answer: Quark

    From Miniaturization in Movies

  8. In Honey, I Shrunk the Kids, what do the kids use as a boat?

    Answer: A Lego brick

    From Shrink Ray

All Honey, I Shrunk the Kids quizzes