Horizon Trivia

Every Horizon trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Horizon questions and answers

  1. What tribe is Aloy a part of in Horizon Zero Dawn?

    Answer: Nora

    From Horizon Tribes and Machines

  2. Which machine can fly?

    Answer: Glinthawk

    From Horizon World Creatures

  3. Which machine is known for its stealth?

    Answer: Stalker

    From Mythical Mechanized Fauna

  4. Which group seeks to control HADES?

    Answer: Eclipse

    From Terraformer Conflicts

  5. What is the name of the AI controlling the Terraformers?

    Answer: GAIA

    From Terraformer Conflicts

  6. What is the name of the underwater machine?

    Answer: Tideripper

    From Giant Mech Battles

  7. Who is the main antagonist in Horizon Zero Dawn?

    Answer: HADES

    From Post-Apocalyptic Realism

  8. Who is the protagonist in Horizon Forbidden West?

    Answer: Aloy

    From Giant Mech Battles

All Horizon quizzes