Hotline Miami Trivia

Every Hotline Miami trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hotline Miami questions and answers

  1. Which chapter features the song Miami by Jasper Byrne?

    Answer: Hot & Heavy

    From Levels and Stages

  2. What is the protagonist's primary weapon?

    Answer: Baseball Bat

    From Masked Protagonist

  3. What is the name of the level editor released for Hotline Miami 2: Wrong Number?

    Answer: Hotline Miami 2 Level Editor

    From Miami Hotline

  4. What is the name of the protagonist in Hotline Miami 2?

    Answer: Jacket

    From Retro Graphics

  5. Which animal mask does Jacket first receive in Hotline Miami?

    Answer: Richard (Rooster)

    From Miami Hotline

  6. What is the name of the sequel to Hotline Miami?

    Answer: Hotline Miami 2: Wrong Number

    From Fast-paced Combat

  7. What year was Hotline Miami released?

    Answer: 2012

    From Fast-paced Combat

  8. Who composed the soundtrack for Hotline Miami 2?

    Answer: Various artists

    From Retro Graphics

All Hotline Miami quizzes