House Trivia

Every House trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample House questions and answers

  1. What is the name of Dr. House's ex-girlfriend?

    Answer: Stacy Warner

    From Medical Mysteries

  2. What is Dr. House's primary pain medication?

    Answer: Vicodin

    From Medical Mysteries

  3. What is the name of the character who replaces Dr. Foreman in season 4?

    Answer: Dr. Lawrence Kutner

    From Diagnostic Techniques

  4. What famous fictional detective inspired parallels in Gregory House?

    Answer: Sherlock Holmes

    From "Everybody Lies"

  5. What is the full name of the main character in House M.D.?

    Answer: Gregory House

    From Diagnostic Techniques

  6. On which network did the 2004 pilot of House first premiere?

    Answer: Fox

    From "Everybody Lies"

  7. In Frozen, what was the diagnosis for the patient at the South Pole?

    Answer: Fat Embolism

    From Gregory House's Medical Cases

  8. Who fills in during Thirteen's leave for most of season seven?

    Answer: Martha M. Masters

    From Princeton-Plainsboro Teaching Hospital

All House quizzes