Houston Rockets Trivia

Every Houston Rockets trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Basketball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Houston Rockets questions and answers

  1. Which Rocket hit the Game 1 winner vs Phoenix in 1995?

    Answer: Mario Elie

    From 1995 Rockets Championship

  2. Which cousin teamed with McGrady early in his Toronto career?

    Answer: Vince Carter

    From Tracy McGrady

  3. Which Hall of Fame center did Houston beat in the 1994 NBA Finals?

    Answer: Patrick Ewing

    From 1994 Rockets Championship

  4. In 1994, Houston defeated which team in the NBA Finals?

    Answer: New York Knicks

    From Hakeem Olajuwon

  5. Which Hall of Fame center anchored Houston's back-to-back title teams?

    Answer: Hakeem Olajuwon

    From Rudy Tomjanovich

  6. In 2004, who was his famous teammate in Houston's backcourt?

    Answer: Tracy McGrady

    From Yao Ming

  7. In the 1995 Finals, which Orlando guard started at point guard?

    Answer: Anfernee Hardaway

    From 1995 Rockets Championship

  8. Which guard joined Houston midseason before the 1995 title run?

    Answer: Clyde Drexler

    From 1995 Rockets Championship

All Houston Rockets quizzes