How I Met Your Mother Trivia

Every How I Met Your Mother trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample How I Met Your Mother questions and answers

  1. In How I Met Your Mother, what is the name of the private party room at MacLaren's Pub?

    Answer: The Captain's Room

    From Legendary Bars and Hangouts

  2. Which Canadian character is Barney obsessed with for much of the series?

    Answer: Robin Scherbatsky

    From Barney Stinson

  3. What is the name of the bar Ted and the gang regularly hang out in?

    Answer: MacLaren's Pub

    From Ted Mosby

  4. Which pair created How I Met Your Mother?

    Answer: Craig Thomas and Carter Bays

    From MacLaren's Pub

  5. What profession does Ted pursue throughout most of the series?

    Answer: Architect

    From Ted Mosby

  6. Lily briefly leaves New York to pursue art in which city?

    Answer: San Francisco

    From Lily Aldrin

  7. Which network originally aired How I Met Your Mother?

    Answer: CBS

    From Marshall Eriksen

  8. Which of Ted's friends does Robin marry?

    Answer: Barney Stinson

    From Robin Scherbatsky

All How I Met Your Mother quizzes