Hozier Trivia

Every Hozier trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Hozier questions and answers

  1. What year was Hozier's album Take Me to Church released?

    Answer: 2014

    From Take Me to Church

  2. Which song from Wasteland, Baby! has the lyrics With the roar of a lion?

    Answer: Talk

    From Wasteland, Baby!

  3. Which lyric from Take Me to Church references a biblical story?

    Answer: I'll tell you my sins so you can sharpen your knife

    From Take Me to Church: Lyrics and Meaning

  4. What is Hozier's full name?

    Answer: Andrew Hozier-Byrne

    From Take Me to Church

  5. What instrument does Hozier primarily play in Take Me to Church?

    Answer: Piano

    From Take Me to Church

  6. What is Hozier's real name?

    Answer: Andrew Hozier-Byrne

    From Take Me to Church

  7. Which song from Hozier's debut album was used in the TV show 'The 100'?

    Answer: Work Song

    From Take Me to Church

  8. What is the second single from Hozier's album Wasteland, Baby!?

    Answer: Almost (Sweet Music)

    From Folk Music Resurgence

All Hozier quizzes