huntr/x Trivia

Every huntr/x trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample huntr/x questions and answers

  1. What is the name of Audrey Nuna's debut EP?

    Answer: A Liquid Breakfast

    From Rising Stars: Audrey Nuna's Unique Sound

  2. What genre does huntr/x primarily focus on?

    Answer: Modern R&B and Hip-Hop

    From Exploring huntr/x

  3. What is the opening track of the EP Feral?

    Answer: Hunt

    From The Evolution of Electronic Indie Pop

  4. What is the most streamed song by huntr/x on Spotify?

    Answer: Chasing

    From Emerging Asian-American Artists

  5. What year was the EP Feral by huntr/x released?

    Answer: 2019

    From The Evolution of Electronic Indie Pop

  6. In which song does Ejae demonstrate his mastery of melisma?

    Answer: Lost

    From Ejae's Vocal Techniques

  7. What songwriting structure does huntr/x use in Exploring the Lyrics?

    Answer: Verse-Chorus-Verse

    From Exploring the Lyrics of huntr/x

  8. What vocal technique does Ejae often use in his songs?

    Answer: Falsetto

    From Ejae's Vocal Techniques

All huntr/x quizzes