Ice-Pick Lodge Trivia

Every Ice-Pick Lodge trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ice-Pick Lodge questions and answers

  1. What is the player's role in The Void?

    Answer: A lost soul

    From Art Style

  2. What is the name of the antagonists in The Void (2008)?

    Answer: Brothers

    From The Warden

  3. Which of these games is not developed by Ice-Pick Lodge?

    Answer: Amnesia: The Dark Descent

    From The Nothing

  4. What is the genre of the game The Void by Ice-Pick Lodge?

    Answer: Survival Horror

    From The Nothing

  5. What is the main resource in The Void that is both the player's life and currency?

    Answer: Color

    From Art Style

  6. What is the name of the world in which The Void (2008) takes place?

    Answer: Void

    From The Warden

  7. What is the main theme explored in The Nothing?

    Answer: Existentialism

    From The Nothing

  8. What is the unique feature of The Void's combat system?

    Answer: Drawing glyphs

    From Art Style

All Ice-Pick Lodge quizzes