Impractical Jokers Trivia

Every Impractical Jokers trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Impractical Jokers questions and answers

  1. Which Joker had to pose as a genie in Times Square?

    Answer: Joe

    From Outrageous Prank Wars

  2. What is the name of the group in Impractical Jokers?

    Answer: The Tenderloins

    From Outrageous Prank Wars

  3. Which Joker worked as a personal shopper at a baby store in a challenge?

    Answer: James Murray

    From The Jokers' Challenges

  4. Which Joker has a fear of cats?

    Answer: Sal Vulcano

    From The Jokers' Pranks

  5. What is the name of the Jokers' comedy troupe?

    Answer: The Tenderloins

    From Signature Pranks

  6. Which Joker is known for his love of ferrets?

    Answer: Q

    From Outrageous Prank Wars

  7. In which city is 'Impractical Jokers' primarily filmed?

    Answer: New York City

    From The Jokers' Challenges

  8. What is the name of the Jokers' movie?

    Answer: Impractical Jokers: The Movie

    From The Jokers' Pranks

All Impractical Jokers quizzes