Indiana Jones Trivia

Every Indiana Jones trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Indiana Jones questions and answers

  1. What is the main focus of Henry Jones Sr.'s research?

    Answer: The Holy Grail

    From Henry Jones Sr.

  2. What is the name of the secret government organization that hires Indiana Jones to find the Ark of the Covenant?

    Answer: The United States Army Intelligence

    From Indiana Jones

  3. Which ancient civilization is featured?

    Answer: Atlantis

    From Paranormal Mysteries

  4. Who directed Raiders of the Lost Ark?

    Answer: Steven Spielberg

    From Indiana Jones

  5. Which ancient philosopher is key to the plot?

    Answer: Plato

    From Treasure Hunting Tropes

  6. What is the name of the book that guides Indiana and his father to the Grail?

    Answer: The Grail Diary

    From Holy Grail

  7. What is the name of the Nazi agent in the game?

    Answer: Klaus Kerner

    From Historical Artifacts

  8. During the spike room trap, what simple phrase does the boy shout repeatedly?

    Answer: Anything goes!

    From Short Round

All Indiana Jones quizzes