Inside Trivia

Every Inside trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Inside questions and answers

  1. What is the name of the rock band in the game?

    Answer: Old Gods of Asgard

    From Psychological Horror Elements

  2. Who is Alan Wake's wife?

    Answer: Alice

    From Psychological Horror Elements

  3. What is the name of the previous game by Playdead?

    Answer: Limbo

    From Psychological Horror

  4. What is the name of Alan's agent?

    Answer: Barry Wheeler

    From Psychological Horror Elements

  5. What is the name of the previous game by the developers of Inside?

    Answer: Limbo

    From Psychological Exploration

  6. In Silent Hill, what is the significance of the symbol known as the Halo of the Sun?

    Answer: It's the symbol of The Order

    From Psychological Horror

  7. What is the setting of Inside?

    Answer: A dystopian world

    From Psychological Horror Elements

  8. What is a key theme in Pathologic 2?

    Answer: Moral ambiguity

    From Psychological Horror Elements

All Inside quizzes