Inside Out Trivia

Every Inside Out trivia quiz on PopQ: 35 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Inside Out questions and answers

  1. What is the color of the character representing Disgust in Inside Out?

    Answer: Green

    From Core Emotions and Themes

  2. In Inside Out, Disgust is responsible for what emotion?

    Answer: Disgust

    From Disgust

  3. What color is Fear in Inside Out?

    Answer: Purple

    From Fear's Reactions

  4. What is the color associated with the emotion Joy in Inside Out?

    Answer: Yellow

    From Riley and Her Emotions

  5. In Inside Out, what sport does Riley play?

    Answer: Hockey

    From Emotions

  6. Which emotion tries to keep Riley happy throughout the movie?

    Answer: Joy

    From Emotional Characters and Their Roles

  7. What does Anger do when Joy and Sadness are lost?

    Answer: He takes control of the console

    From Anger

  8. What is the name of the girl whose emotions are portrayed in Inside Out?

    Answer: Riley

    From Emotions as Characters

All Inside Out quizzes