Invincible Trivia

Every Invincible trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Invincible questions and answers

  1. What is the name of Atom Eve's high school in Invincible: Season 1?

    Answer: Reginald Vel Johnson High School

    From Atom Eve

  2. What is Atom Eve's real name in Invincible: Season 1?

    Answer: Samantha Eve Wilkins

    From Atom Eve

  3. What is Cecil Stedman's main goal in Invincible: Season 1?

    Answer: Protect Earth from any threats

    From Cecil Steadman

  4. What is Cecil Stedman's role in the Global Defense Agency (GDA)?

    Answer: Director

    From Cecil Steadman

  5. Which member of the Guardians of the Globe has the ability to control machines?

    Answer: Robot

    From Guardians of the Globe

  6. Who is the leader of the original Guardians of the Globe?

    Answer: War Woman

    From Guardians of the Globe

  7. What is Atom Eve's relationship with Mark Grayson in Invincible: Season 1?

    Answer: Friends

    From Atom Eve

  8. What is Cecil Stedman's unique physical feature in Invincible: Season 1?

    Answer: Scar on his face

    From Cecil Steadman

All Invincible quizzes