It Trivia

Every It trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It questions and answers

  1. Which urban legend involves a killer with a hook for a hand?

    Answer: The Hookman

    From Urban Legends Brought to Life

  2. What item does Pennywise use to lure Georgie?

    Answer: A red balloon

    From Urban Legends Brought to Life

  3. What year was the It miniseries released?

    Answer: 1990

    From Creepy Clown Villains

  4. What is the name of the bully in It (2017)?

    Answer: Henry Bowers

    From Killer Clowns

  5. Which member of the Losers' Club has a crush on Beverly Marsh?

    Answer: Ben Hanscom

    From The Losers' Club

  6. Which actor played Pennywise in It (2017)?

    Answer: Bill Skarsgård

    From Killer Clowns

  7. Which character's fear is based on the urban legend of a mummy?

    Answer: Ben

    From Urban Legends Brought to Life

  8. What is the name of the librarian in It?

    Answer: Mike Hanlon

    From Creepy Clown Villains

All It quizzes