It Follows Trivia

Every It Follows trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It Follows questions and answers

  1. What is the name of Jay's sister?

    Answer: Kelly

    From Unsettling Rural Settings

  2. What is the entity in It Follows often seen doing that is unusual for a horror antagonist?

    Answer: It is often seen in the background

    From Psychological Horror Themes

  3. Who directed It Follows?

    Answer: David Robert Mitchell

    From Psychological Horror Themes

  4. Who composed the score for It Follows?

    Answer: Disasterpeace

    From Paranormal Unseen Evil

  5. What is the main threat in It Follows?

    Answer: A supernatural entity

    From Paranormal Unseen Evil

  6. What literary work is read by Jay in It Follows?

    Answer: The Idiot

    From Supernatural Encounters

  7. Who directed It Follows?

    Answer: David Robert Mitchell

    From Supernatural Encounters

  8. What is the climax location in It Follows?

    Answer: Swimming pool

    From Suburban Horror Mystique

All It Follows quizzes