It's Always Sunny in Philadelphia Trivia

Every It's Always Sunny in Philadelphia trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It's Always Sunny in Philadelphia questions and answers

  1. In The Gang Goes on Family Fight, what answer does Dennis give for An animal we eat but doesn't eat us?

    Answer: Dragon

    From The Gang's Schemes

  2. Which South Philadelphia bar does Mac help run?

    Answer: Paddy's Pub

    From Mac

  3. Beginning with season 9, the show moved from FX to which network?

    Answer: FXX

    From Charlie Kelly

  4. What is the name of the game the gang invents in the basement of Paddy's Pub?

    Answer: Chardee MacDennis

    From Paddy's Pub

  5. The show premiered in 2005 on which network?

    Answer: FX

    From Dennis Reynolds

  6. As of its 2020 renewal, through what season was the show renewed?

    Answer: Season 18

    From The Waitress

  7. Who is the owner of Paddy's Pub?

    Answer: Frank Reynolds

    From Paddy's Pub

  8. What is the name of the bar the gang runs?

    Answer: Paddy's Pub

    From The Waitress

All It's Always Sunny in Philadelphia quizzes