Jack Ryan Trivia

Every Jack Ryan trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jack Ryan questions and answers

  1. What is the name of Jack Ryan's boss in the CIA?

    Answer: James Greer

    From Espionage Skills

  2. What is Jack Ryan's profession before joining the CIA?

    Answer: Analyst

    From Military Espionage Techniques

  3. Who is Jack's boss in the series?

    Answer: James Greer

    From High-Stakes Heist Strategies

  4. Who is Jack Ryan's love interest in Season 1?

    Answer: Cathy Mueller

    From Covert Espionage Tactics

  5. In Season 2, Jack Ryan is investigating a shipment of illegal arms to which country?

    Answer: Venezuela

    From Espionage Skills

  6. What is the codename for the mission in Season 1?

    Answer: T-FAD

    From Military Espionage Techniques

  7. What is Jack Ryan's profession before joining the CIA?

    Answer: Financial Analyst

    From Espionage Skills

  8. What agency does Jack Ryan work for?

    Answer: CIA

    From Military Espionage Techniques

All Jack Ryan quizzes