James Mangold Trivia

Every James Mangold trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample James Mangold questions and answers

  1. What was Johnny Cash's first hit single?

    Answer: Cry! Cry! Cry!

    From Trailblazing Musicians

  2. What instrument did Phoenix learn for the role?

    Answer: Guitar

    From Phoenix's Performance Prowess

  3. What disability does Freddy Heflin have?

    Answer: Partial deafness

    From Corrupt Law Enforcement Dramas

  4. What was Ken Miles' nationality?

    Answer: British

    From Ingenious Engineering Feats

  5. What car did Ford develop to compete at Le Mans?

    Answer: Ford GT40

    From Ingenious Engineering Feats

  6. What is the name of Ben Wade's signature weapon in 3:10 to Yuma?

    Answer: The Hand of God

    From Train Robberies

  7. Which actor played the role of Ben Wade in 3:10 to Yuma?

    Answer: Russell Crowe

    From Train Robberies

  8. What year was Walk the Line released?

    Answer: 2005

    From Trailblazing Musicians

All James Mangold quizzes