Jane the Virgin Trivia

Every Jane the Virgin trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jane the Virgin questions and answers

  1. Who is Jane's first love in Jane the Virgin?

    Answer: Michael Cordero

    From Jane Villanueva's Romantic Entanglements

  2. Who does Rogelio marry in Jane the Virgin?

    Answer: Xiomara Villanueva

    From Rogelio De La Vega's Telenovela Fame

  3. What is Rogelio's catchphrase in The Passions of Santos?

    Answer: I would rather die than live without you

    From Rogelio De La Vega's Telenovela Fame

  4. What is the name of Petra's mother in 'Jane the Virgin'?

    Answer: Magda

    From Petra Solano's Schemes

  5. What is the name of the telenovela Rogelio stars in?

    Answer: The Passions of Santos

    From Villanueva Family Drama

  6. Who is Jane's boss and later love interest?

    Answer: Rafael Solano

    From Jane Villanueva's Romantic Entanglements

  7. Which character is a famous telenovela star?

    Answer: Rogelio De La Vega

    From Villanueva Family Drama

  8. What is Rogelio's profession in Jane the Virgin?

    Answer: Telenovela Star

    From Rogelio De La Vega's Telenovela Fame

All Jane the Virgin quizzes