Jaws Trivia

Every Jaws trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jaws questions and answers

  1. In Jaws, what was the reward for catching the shark?

    Answer: 3000

    From Great White Shark

  2. In Jaws (1975), who composed the film's famous score?

    Answer: John Williams

    From The Shark (Bruce)

  3. Who directed the movie Jaws (1975)?

    Answer: Steven Spielberg

    From Great White Shark

  4. In Jaws 2 (1978), who directed the film after John D. Hancock was replaced?

    Answer: Jeannot Szwarc

    From Chief Martin Brody

  5. Jaws 2 was released in U.S. theaters in which month of 1978?

    Answer: June

    From "Just When You Thought It Was Safe to Go Back in the Water"

  6. What year was Jaws released?

    Answer: 1975

    From Iconic Summer Blockbusters

  7. What type of shark is the antagonist in Jaws?

    Answer: Great White Shark

    From The Shark

  8. What is the name of the shark hunter in Jaws?

    Answer: Quint

    From Great White Shark

All Jaws quizzes