Jennifer Kent Trivia

Every Jennifer Kent trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jennifer Kent questions and answers

  1. In The Babadook, where does Amelia first see the Babadook after reading the book?

    Answer: In her car

    From Haunting Entities

  2. What is the name of the child in The Babadook?

    Answer: Samuel

    From Haunting Entities

  3. What does Amelia find in the basement at the end?

    Answer: The Babadook

    From Unexpected Horror Heroes

  4. In The Babadook, what does Amelia feed the creature in the basement?

    Answer: Earthworms

    From The Horror of Grief

  5. Who directed the 2014 horror film The Babadook?

    Answer: Jennifer Kent

    From The Horror of Grief

  6. In The Babadook, what does Samuel make to protect himself and his mother?

    Answer: A crossbow

    From Haunting Entities

  7. What object does Samuel use to defend against the Babadook?

    Answer: Catapult

    From Unexpected Horror Heroes

  8. What is the primary color scheme of The Babadook?

    Answer: Black, white, and grey

    From The Horror of Grief

All Jennifer Kent quizzes