Jet Set Radio Trivia

Every Jet Set Radio trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jet Set Radio questions and answers

  1. What is the main objective in Jet Set Radio?

    Answer: Tagging graffiti

    From Graffiti Tagging Techniques

  2. What is the name of the police officer constantly chasing the player in Jet Set Radio?

    Answer: Captain Onishima

    From Soundtrack

  3. Which technique is used to spray large graffiti?

    Answer: Large Tag

    From Graffiti Tagging Techniques

  4. What year was Jet Set Radio first released?

    Answer: 2000

    From Soundtrack

  5. What is the name of the radio station in Jet Set Radio?

    Answer: Jet Set Radio

    From Graffiti Tagging

  6. What is the name of the game's radio station?

    Answer: Jet Set Radio

    From Graffiti Tagging Techniques

  7. Which technique allows players to grind on rails?

    Answer: Grinding

    From Graffiti Tagging Techniques

  8. What is the name of the DJ who narrates the story in Jet Set Radio?

    Answer: DJ Professor K

    From Graffiti Art

All Jet Set Radio quizzes